dscn4244
dsc 4706
fiji2012 00762 old
img 1956

100 % av ditt bidrag går direkte til prosjektene, uten mellomledd og omveier

kvartalsnytt 1 2016
Les om ødeleggelsene etter syklonen Winston, FijiStiftelsen sitt bidrag til gjennoppbygging av skolene etter syklonen, videreføringen av Teach to Reach og mye mer.
Les Artikkel
winston2
I februar 2016 sendte FijiStiftelsen 100.000 kroner til Wainibuka. Pengene skulle brukes til gjenoppbygging av skolene etter de enorme skadene forårsaket av syklonen Winston.
Les Artikkel
fiji2
Som vi har oppdatert om på vår facebook side den siste uken, er det store ødeleggelser på Fiji som følge av den kraftigste syklonen (Winston) målt på den sørlige halvkule. I begynnelsen av uken fikk vi ikke kontakt med våre samarbeidspartnere da store deler av kommunikasjonsnettet var nede. I løpet av uken har vi pratet med Felix som er rektor på Nadi Center for Special Eduction og fått bekreftet at skadene på skolen er minimale og at barna er trygge. Denne skolen ligger i byen Nadi og infrastruktur og hjelp er nær. Vi fikk også bekreftet at få av familiene har fått større skader på sine hus. Planen er at skolen åpner mandag 29.2 informerte rektor oss om søndag 28.2. Dette er gledelige nyheter. Skole er normalitet og trygghet for ungene.
Les Artikkel
fullsizerender
Teach to Reach har vært vårt største og lengste prosjekt i FijiStiftelsen. Det har vært ambisiøst og vi har vokst på at vi har våget å utvide våre ambisjoner og turt å gå i gang med ett så stort prosjekt! Prosjektet har gått så bra at vi er i gang med å planlegge videreføringen av det!
Les Artikkel
Del: FacebookTwitter