top of page
Bilde1.png

Kort om Stå opp for Fiji-auksjonen og budgivning

Stå opp for Fiji-auksjon er en digital auksjon rettet mot både privatpersoner og bedrifter.

Auksjonen starter 14.desember 2020 og avsluttes 21. desember 2020. Det er 8 varierte auksjonsobjekter (kurs/konsert/foredrag) og alle stiller opp gratis for Fijistiftelsen. Auksjonsobjektene har en forhåndsdefinert minstepris. Alle som ‘står opp’ promoteres via våre kanaler i sosiale medier ved auksjonsstart (facebook og instagram). Les mer om de ulike auksjonsobjektene lenger ned på siden.

 

Auksjonen gjennomføres i tråd med auksjonsloven (LOV-1918-08-14-3), og administreres manuelt av Fijistiftelsen. Alle bud håndteres i den rekkefølgen de kommer inn, og bud bekreftes fortløpende, normalt innen et par timer.

 

Budgivning foregår via mailadressen auksjon@fijistiftelsen.no.

Denne e-post adressen kan også benyttes ved spørsmål hva gjelder auksjonen.

 

Hva som til enhver tid er gjeldende bud offentliggjøres ikke, innsyn i budrunde er forbeholdt budgivere,  artisten/foredragsholderen og Fijistiftelsen. Budgivere som er med i en budrunde får kontinuerlig oppdatering om siste bud. 

 

Betaling kan enten gis direkte ved kjøp, eller når tidspunkt for arrangement er avklart.

Fijistiftelsen har mulighet til å sende faktura og/eller lage kvittering for kjøp.

 

Gjennomføring

Tidspunkt for gjennomføring av auksjonsobjektet er planlagt til første del av 2021. Nøyaktig tidspunkt avtales mellom kjøper og den som ‘står opp’ og Fijistiftelsen bistår i kontakten mellom de to partene. Det er viktig for FijiStiftelsen å presisere at de som ‘står opp’ så langt det lar seg gjøre vil være fleksible på

tidspunkt, men at deres daglige virke/jobb har selvsagt deres førsteprioritet. Ved fysisk møte/arrangement skal dette avholdes i Stavanger regionen.

 

Covid-19

Gjennomføring skal skje i tråd med det som til enhver tid er gjeldende retningslinjer fra både

Helsedirektoratet og Kommune. Det er du som kjøper og arrangør som er ansvarlig for at

arrangementet gjennomføres i henhold til retningslinjene, for å sikre trygghet for alle involverte

parter.

 

Sammen med våre auksjonsobjekter kan dere som budgivere bidra til å gjøre en stor forskjell for

mange! 100 % av auksjonsbeløpet går til Fijistiftelsens prosjekt med bygging av

evakueringssenteret NORWAY SAFE HOUSE, i Wainibuka på Fiji.

Bilde2.png

Auksjonsobjektene

Komikeren Rune Bjerga holder det populære foredraget «Kritikk er gull»! Med en god dose humor vil han belyse hvordan vi snakker til hverandre, og hvilke konsekvenser det kan få å slenge ut lite gjennomtenkte kommentarer! Foredraget er selvsagt morsomt (han har lattergaranti), er feelgood og kan gjerne også bidra til å få hjernen til å tenke litt nytt. Foredraget varer 45 minutt. Foredraget kan gjennomføres virtuelt.

 

Rune er fortsatt den eneste komikeren i Norge som stiller med landets suverent beste lattergaranti. Han setter opp egne show og gjør jobber for næringslivet året rundt.  

 

En kveld med Bjerga passer for bedrifter, vennegjengen, i kollegial sammenheng eller på et planlagt  arrangement (enten fysisk eller virtuelt). Her har du muligheten til å sikre deg et knallbra show, samtidig som du støtter en god sak drevet av lokale Fijistiftelsen!

Bilde3.png

Nå har du sjansen til å få en intimkonsert med Stavangers store stolthet - selveste Thomas Dybdahl. Du kan nyte en minikonsert med Thomas & gitaren - enten i ditt eget hjem, på jobben, på et arrangement du planlegger eller akkurat nå fikk lyst å planlegge!

 

Thomas Dybdahl er en av Norges mest populære soloartister og ikke minst en av Stavangers store stoltheter. Han er en suveren sanger, låtskriver og gitarist og er beæret med flere spellemannspriser for sin musikk. Akkurat nå er han aktuell med albumet Fever, som har fått glimrende mottakelse.

 

Du har nå muligheten til få Thomas tett på, og samtidig støtte en god sak drevet av lokale Fijistiftelsen! Dette passer for bedrifter, kvinnen og mannen i gata, familien, vennegjengen, i kollegial sammenheng eller på et planlagt arrangement.

Bilde4.png

En delegasjon fra den galne gjengen i Café KaFaen kommer hjem til deg eller dere og lager en seks retters meny til maksimum 10 stykker. De tar med mat, rock’n’roll stemning, egen DJ, en liten bartender og en Michelinkokk. Menyen skal aller helst bli akkompagnert av billig boks øl, selv om vinliste vil bli laget. Dere ordner selv alkohol, dette  er ikke en del av prisen.

 

Cafe Kafaen er en veldedig stiftelse som har som mål å gjennomføre en event i året. De er tretten personer i styret med ulike ansvarsområder. Mantraen “vi har ikke mer gøy enn vi gjør det til selv” er gjennomgående. De har laget mat i 80 meter høye tårn, frisørsalonger og gamle verkstedhaller for å nevne noe. De samler inn penger til mennesker som trenger det og nå ‘står de opp’ for FijiStiftelsen og evakueringssenteret Norwaey Safe House.

 

Grunnleggerne av Kafeen

Christopher William Davidsen: Doffen har enorme meritter innenfor bransjen, og for å ta det veldig kort; Verdensmester 2014, Årets kokk 2015, Sølv i Bocuse Budapest 2016, og sølv i Bocuse dÒr 2017. Driver til vanlig Speilsalen i  Trondheim som har en Stjerne i Guide Michelin. Er utenom dette kjent for dårlige vitser, utestemme og lav impulskontroll.

 

Fredrik Ringe: Reklamefotograf, Miljøarbeider på institusjon og hovmester på Fisketorget fire dager i året. Jobbet tett med mange av de mest profilerte kokkene i mange år. Ingen matfaglig utdanning, men passe miljøskadet etter å ha trødd i ganske mange kjøkken opp igjennom. Formelt sett restaurantør, siden han er daglig leder i Café KaFaen.

 

Karl Erik Pallesen: Kokk, fiskehandler og “sversjit”. Kvitsøybuen har mange meritter. Kokkelandslag, coach for flere av norges Bocusekandidater og driver Skagenkaiens mest kjente (og eneste) Fisketorg. Skal i løpet av 2022 være med å utvikle restauranter i byens nye høyhus, K8. Er utenom dette kjent for skakk rygg, høy latter og uvanlig godt humør. Les mer om dem på www.cafekafaen.no

 

Dette blir en once in a lifetime-opplevelse for kvinnen og mannen i gata, familien, vennegjengen, i kollegial sammenheng eller på et planlagt arrangement.

Bilde5.png

Elin Furubotn er sanger, tekstforfatter, komponist og gitarist, og nordmenn har hørt et utall av sangene hennes på nasjonale radiokanaler. Mest kjent er kanskje låten «Så lett det kan ver» med Morten Abel og Stavanger Symfoniorkester. I år feirer hun 20 år som plateartist, og hun er ute med sitt åttende album «BLIKK», som har høstet svært gode kritikker. Furubotns særegenhet er formidlingen og den nære kontakten med publikum. Tekstene beskriver gjenkjennelige hverdagslige situasjoner, med humor, alvor og ettertenksomhet. Elin ønsker å formidle håp, fortelle at skrammer er fint, at bekymringer ikke har hjulpet noen og at det er sunt å leke mer. For ti år siden forlot Elin Furubotn jobben i psykiatrien for å bli fulltids musiker, og turnerer jevnlig rundt omkring i hele landet. Fremdeles spiller hun for dem som er i vanskelige livssituasjoner, nå til inntekt for FijiStiftelsen og evakueringssenteret.

 

Her har du muligheten til å få en intimkonsert til ro og ettertanke, og samtidig støtte evakueringssenteret Fijistiftelsen skal bygge! Konserten  passer for kvinnen og mannen i gata, vennegjengen, familien, i kollegial sammenheng eller på et planlagt arrangement.

Bilde6.png

Gutta fra Pjolter & Punsj kommer til deg/dere og gir dere en uforglemmelig aften med skrøner, sine beste cocktails og gjennomsnittlig musikk. De er tilpasningsdykige og kommer til din arbeidsplass, skur, hytte, campingvogn eller rett og slett hus. De gir en gjennomgang av forskjellige cocktail typer, hvordan man lager dem, tankegangen bak og teknikkene som blir brukt. De gleder seg til å komme akkurat til deg å gjøre det de liker og kan aller best. Pjolter & Punsj donerer et 2-3 timers cocktailkurs der du ønsker det. Prisen inkluderer 5-6 drinker per person. Vil dere øke antall deltakere er det mulig å få til en avtale for kr 750 for hvert ekstra hode.

 

Pjolter & Punsj kan lage cocktails på alt i kjøleskapet ditt, og elsker pils mest av alt. De tok alle piercing i øret på tur til New York og de har vunnet radio quiz på P4. I 2019 høstet de ære og berømmelse for Årets drink i Norge "Colada Milk Punch", Årets bartender Truls Thomsen og Årets meny. Nå har de nettopp sluppet ny "Politi og røver" meny.

 

Dette blir en kveld som passer for vennegjenger og bedrifter, drink entusiaster og folk som er glad i livet.

Bilde7.png

Lyst å lære mer om vin generelt,  eller kanskje om en bestemt type vin? Nå har du anledning til å by på en eksklusiv aften med sommelier Jonathan Lundgren. Han kan komme komme hjem til dere og holde vinkurs for inntil 5 personer. Vin er inkludert i prisen. Sammen bestemmer dere region/type vin kurset skal omhandle.

 

Jonathan er utdannet servitør fra København i 2008, ble utdannet vinkelner i 2015. Han har jobbet på flere anerkjente restauranter, blant annet restaurant Herman og restaurant Koefoed som har hhv en stjerne og anbefaling i Michelin-guiden. Nå jobber han som driftssjef og Head Sommelier på Tango og Fish & Cow i Stavanger sentrum. Lundgren har deltatt i NM 3 ganger, samt i finalen av Ruinart challenge 3 ganger.

Visste dere at han i tillegg står modell for MwH guttene, Made with Heart?

 

En kveld med Jonathan Lundgren passer perfekt for kvinnen og mannen i gata, familien, vin gjengen, vennegjengen eller kollega-gjengen.

Bilde8.png

Ønsker dere som bedrift å lære mer om hvordan dere kan beholde og skape et godt arbeidsmiljø med hjemmekontor? Eller hvordan dere kan skape  glede og overskudd i en usikker tid ? Siri Abrahamsen er en av Norges beste foredragsholdere innen temaer som psykososialt arbeidsmiljø, relasjoner og hvordan vi skaper en god kultur for tilhørighet og gode resultater.  Hun er i tillegg grunder, leder, forfatter og skaper av begrepet Gleding. Siri står opp for FijiStiftelsen og dere kan velge mellom to  foredrag som kan gjennomføres fysisk eller digitalt:

 

1. Hvordan beholde og skape et godt arbeidsmiljø med hjemmekontor?
Du, deg og ditt. Psykologisk trygghet, hva er det, hvorfor er det viktig og hvordan kan vi bygge tryggheten når vi ikke møtes. Tilbakemeldingskultur, åpenhet, ærlighet, mot og sårbarhet og de små tingene i hverdagen som er med på å bygge tilhørighet og teamfølelse og forhindre ensomhet

 

2. Vitaminer for energi, glede og overskudd i en usikker tid – et skikkelig løft og mange lysglimt i en litt ekstra mørk vinter
Litt om motivasjon og inspirasjon, De 5 vitaminene vi trenger for en robust psykisk helse, Ærlig talt – hvordan går det? Hvordan følelsen glede gjør deg bedre og sterkere på jobb og Hvorfor det ikke hjelper å tenke positivt når du har det tøft og hva du kan gjøre istedenfor

 

Dette passer spesielt godt for bedrifter som ønsker å beholde eller sette fokus på arbeidsmiljø og motivasjon i en krevende tid, men hun er knakende god å høre på i alle sammensetninger.

Bilde9.png

Har du lyst å lære mer om plantebasert matlagning og få helt konkrete tips om hvordan? Mari Hult driver Vegetarbloggen som er Norges største og mest leste vegetar/vegan blogg. Hun er aktuell med boka "Sykt billig" som slippes på Frisk forlag 4. januar. Det er en kokebok med 90 kjøttfrie middager, samt masse nyttig informasjon om hvordan du kan spare penger på å tenke lurere rundt mat. Spesielt er den perfekt for småbarnsfamilier som har lyst på litt mer grønt på bordet. Hun har gitt ut to kokebøker tidligere, "Sykt godt" og "Sykt enkelt", og er medforfatter på boka "Plantebasert kosthold".

 

Mari står opp for Fiji og donerer et digitalt kurs/foredrag og lar dere velge mellom disse fire kursene

1) Inspirasjon til flere kjøttfrie middager (lunsjforedrag 30 min),

2) Vegansk treretters til fest (kurs 1 time),

3) Falafel og hummus (kurs - 1 time) eller

4) Slik lykkes du med plantebasert matlaging (lunsjforedrag 30 min).

Dere byr på en pris som gjelder for opp til 10 personer. Dersom dere er flere betaler dere 400 kroner ekstra per hode.

 

Dette passer for vennegjengen eller for bedrifter, og spesielt de som er opptatt av god og fornuftig mat.

bottom of page