top of page
Karen.png

KAREN BJØRNESTAD

Karen Helene har utdannelse innen interkulturell kommunikasjon og globalt samarbeid, samfunnsvitenskap og administrasjon. Hun er en erfaren leder og prosjektleder, med internasjonal bakgrunn fra både oljebransjen og humanitære organisasjoner.

 

Hun har sterk internasjonal kompetanse på relasjonsbygging og prosjekt i ulike kulturer, og har arbeidet blant annet på Madagaskar, i Sudan, Pakistan, Brussel, Sveits, Kongo og Hellas. I dag jobber hun for KryptoVault AS i Stavanger og skal, basert på hennes erfaring, bistå FijiStiftelsen med spesialrådgivning ved utvikling og gjennomføring av prosjekter.

image.jpg

SVEN FANDREM

Sven Fandrem er utdannet lærer, og har videreutdanning innen ledelse og administrasjon. Har har erfaring fra Stavanger Kommune som miljøarbeider, lærer, avdelingsleder og rektor på skoler med avdelinger for elever med særskilte behov.

 

Sven har samarbeidet med FijiStiftelsen i flere år, hovedsakelig gjennom prosjektet Teach to Reach. Gjennom prosjektet Teach to Reach har har jobbet på Fiji til sammen 3 måneder fordelt over 3 år, og delt av sin kompetanse innenfor Kollegaveiledning på fem spesialskoler på Fiji. I dag jobber Sven som fagleder på Lenden skole -og ressurssenter i Stavanger, og skal bistå FijiStiftelsen med å modne frem nye prosjekter. 

10379813_10152443015181075_3675421183662

HENRIETTE F. TIME

Jobber som daglig leder for Studio Hjelm. Utdannet film og TV produsent fra Bergen og Trondheim. Tok senere utdanning som stillfotograf ved RMIT i Melbourne.

TOM BREMER

 Tom ble rekruttert til en prosjektrolle i styret for å jobbe mot våre eksisterende og nye støttespillere.

 

Han vil fortsette å fremsnakke FijiStiftelsen for nye potensielle støttespillere, som kan bidra til at vi når våre målsetninger. 

_G4C1773_edited.jpg

JAN TORGERSEN

Jan var styremedlem frem til 2021 og vil fortsette å bidra i FijiStiftelsens arrangement-arbeid.

Han er en aktiv 3-barns far som fotballtrener og høylytt tilskuer. Arbeider som Manager for Stakeholders Relations I oljebransjen i Stavanger. Har utdanning innen samfunnsøkonomi fra UiB.

bottom of page