top of page
IMG_0154

 

SPISESAL

Hvor: Wainibuka

Når: September 2014

Status: I mål

Resultat: Gjenoppbygget og gjenåpnet spisesal som helsemyndighetene hadde stengt. Oppgraderte spisesalen til og også kunne brukes som en flerbrukshall for lokalsamfunnet.

 

Ved stiftelsens besøk i Wainibuka i juni 2014 la vi planer for fremtidige prosjekter ved Nailenga; oppgradering av spisesal ved Nailenga. Matsalen hadde lenge vært stengt av helsemyndighetene da den ikke oppfylte kravene i forhold til hygiene og sikkerhet. De fikk godkjent å bygge en stor matsal med skikkelig kjøkken, toalett og andre fasiliteter slik at bygget også kan brukes til andre tilstelninger i landsbyen. Hele landsbyen er engasjert i prosessen og de bygger på dugnad. Et utrolig engasjement for skolen og barna. 

Prosjektet ble fullført i september 2014, og en Grand Opening ble arrangert som inkluderte lokal dans, kavasermoni og taler. Representanter fra Ministry var tilstede, noen som vi setter stor pris på da også myndighetene får se hva vi bidrar med. Tale fra FijiStiftelsen ble opplest av vårt teammedlem Ellana Bickerdike og innbyggerne i landsbyene er veldig fornøyd! Det har vært utrolig givende å se hvordan de har gjennomført denne prosessen og fått dette til på så kort tid. 

Nye vegger, nye vinduer, nye møbler, skikkelig kjøkken og vannklosett er installert- Oppsummert; bygget er trygt og kan brukes til flere formål. Myndighetene har gjenåpnet bygningen og godkjente hver spiker.

bottom of page